Untitled Document
   
 
Untitled Document
 
 
Çıtır Tavuklu Sebzeli Noodle
Tavuk Köftesi
 
Web Sİtemiz Yayına Girmiştir
 
 
Ana Sayfa  > Kurumsal > Neden Beyaz Et?
 
 
Neden Beyaz Et?
Beyaz Etin sindirimi kolaydır, liflerin kısa olması nedeniyle sindirim sorunu olan kişilere tavsiye edilen bir protein kaynağıdır. Doymamış Yağ oranının yükselkliği nedeni ile kalbinizin dostudur.
 

 

  • Protein oranı yüksektir. 100gr. piliç eti, protein açısından 130 gr. kırmızı ete eşittir.
 
  • İnsan beslenmesi için gerekli tüm amino asitler ile yağ asitleri olan linoleik ve arakhidonik asitler yönünden dengelidir.
 
  • Kolesterol oranı düşüktür. 100 gr kırmızı et yaklaşık 67 mg. kolesterol, 100 gr ciğer yaklaşık 284 mg. kolesterol, 100 gr yumurta şansı 418 mg. kolesterol, 100 gr pili. eti 58 mg. kolesterol içerir.
 
  • Çocuk ve yaşlıların beslenmesinde önemli gıdalardan biridir.
 
  • Kolay hazırlanıp çabuk pişer.
 

 

 
Untitled Document